Motivation øger jeres produktivitet

Virksomhedens produktivitet afhænger af, i hvor høj grad medarbejderne føler sig motiverede. Motiverede medarbejdere er op mod fire gange så produktive, som medarbejdere der ikke er.

Videnscenter for Arbejdsmiljø knytter seks nøglebegreber til motivation på arbejdspladsen: Tilfredshed, belønning, involvering, mening, indflydelse og udvikling. Med god grund kan du integrere SYP i din dagligdag, der gør arbejdet med motivation i praksis enkelt og håndgribeligt. Værktøjet sikrer kontinuerlig høj motivation, og effekten kan aflæses i resultaterne.

 

MOTIVATION I PRAKSIS

Det er individuelt, hvad der driver den enkelte. Du kan i samarbejde med din nærmeste leder definere action points, som giver dig en forståelse for, hvad der driver dig. På den måde kan du blive den bedste version af dig selv! Action points skaber grobund for personlig udvikling og høj motivation, hvor involvering, indflydelse og udvikling er vigtige grunde hertil.

 

STYRK DIN EVNE TIL AT EKSEKVERE

Forestil dig en mødesituation, hvor du brænder inde med en viden, du gerne vil bidrage med, men at det ikke lykkedes dig at komme ud med den. Viden om den kognitive kapital forklarer, hvorfor det kan være en udfordring at eksekvere og bringe vores viden og erfaringer i spil i nuet. Når vi lykkes med at omsætte egen viden i nuet og kan indgå i et stærkt fagligt fællesskab, hvor vi føler, at vores inputs gør en forskel, vil vores motivation stige.

 

FÅ SUCCES MED MOTIVATION

SYP giver jer et strategisk værktøj, der med sine forskellige funktioner gør det muligt at øge motivationen gennem action points og hjernetræning. 5 minutters daglig træning gør det muligt at styrke evnen til at eksekvere viden og erfaringer i nuet.

En effektiv evne betyder, at du performer bedre, fordi du optimalt kan bringe din erfarede viden i spil og komme frem til løsninger på komplekse problemstillinger. Ved hjælp af surveys, som er integreret i SYP, kan I følge den enkelte medarbejders udvikling. Denne indsigt gør det muligt hurtigt at respondere, hvis en medarbejders motivation daler og hjælpe vedkommende på rette vej.