Få et indblik i vores kunder og deres historier

Hos WeFocus går vi meget op i glade kunder. Her kan du læse om vores kunders historier, resultater og rejser, som vi sammen har været på hos WeFocus. Det er meget individuelt hvilke processer vi kører ude i de danske virksomheder, men overordnet kan de inddeles i et fokus på coaching eller procesforløb. 

Velkommen ned i maskinrummet hos WeFocus

Kundecases med fokus på procesforløb

Frøs Sparekasse

Fokus, fordybelse og tid til ledelse

Frøs Sparekasse havde et formål om at skabe et fælleskab om fordybelse i en travl arbejdsdag. Herunder var der et specielt fokus på ledelsesudvikling og at skabe tid til ledelse i en moderne og travl hverdag fyldt med forstyrrelser.

Coze Århus

Bæredygtigt produkt – bæredygtig ledelse

Coze har en kultur hvor det er naturligt at have fokus på trivsel. Derfor var det et naturligt valg for dem at arbejde med mental sundhed for at skabe en endnu bedre work-life balance ved at sætte fokus på nærvær til opgaven og forstyrrelser.

Vil du vide mere om hvordan du kan styrke din forretning gennem mental sundhed?

Eksempel på opbygning af procesforløb

Videobeskrivelse af processen

Kundecases med fokus på coachingforløb

GreenCarrier Liner Agency

Ambitiøs vækstplan og mental sundhed

WeFocus forløbet hos GreenCarrier havde formålet om at give medarbejdere og ledere, de bedste muligheder og vilkår for at imødekomme den store vækstplan uden at tabe nogle i svinget, med fokus på både mental sundhed og performance. 

Ordrestyring.dk

Fra Bootstrap til kapitalfond

Hos Ordrestyring.dk har man et ønske om at styrke forretningen og samtidig udvikle medarbejderne, imens det går godt, således at de kan stå endnu stærkere til at opfylde de opsatte vækstmål på både kort- og lang sigt. 

Eksempel på opbygning af coachingforløb