Den konstruktive pause er et gratis værktøj du kan starte med at bruge allerede i dag. Den giver dig overblik og indsigt i hvad der er top of mind hos dig, lige nu. Hjernen har i en travl hverdag et meget stort behov for at få nogle pauser, så den på den måde kan restituere. Det er faktisk ret imponerende hvor lidt der skal til for, at man opnår markant større kognitiv performance.

Få din guide til den konstruktive pause her

Alle eksperter er enige om, at det bedste du kan gøre for din hjerne, er at holde en pause. Er du nysgerrig på hvordan en pause til hjernen kan fordre personlig udvikling til arbejde? Vi har udviklet den konstruktive pause, der giver dig både ro, overblik og fokus. Prøv det allerede i dag. Få din gratis guide her.

Vi arbejder også med

Kognitiv

træning

I vores egen udviklede app udføres dagligt 5 minutters kognitiv træning.

Adfærdsdesign

Igennem individuelle samtaler eller workshops skaber vi rammerne for den ønskede adfærd, baseret på individ og team niveau.

Resultater

Hvad kan I forvente

Jeres udgangspunkt, er hvor vi sammen starter. Det er vigtigt, at vi har et indgående kendskab til jeres forretning og nuværende udfordringer for, at vi kan forbedre jeres resultater.

%
0
Bedre koncentration
%
0
Bedre præstation
%
0
Fald i stress
Produktet

Personlig udvikling til arbejde og uddannelse

Et skræddersyet forløb, der styrker jeres teams mentale ressourcer – med henblik på bedre præstationer på det arbejdsmæssige og personlige plan.

Personlig udvikling

Alt efter hvorledes vi skræddersyer et forløb til jeres behov og ønsker, så er et afgørende element af processen personlig udvikling. Den enkelte medarbejder vil igennem kognitiv træning opleve øget performance, kombineret med den konstruktive pause, der skaber fokus og en bedre koncentrationsevne. Med det helt korrekte adfærdsdesign, føler medarbejderen sig hørt og får en klar proces for hvorledes den enkelte opnår sine mål med den personlige udvikling.

Uddannelse

Kombineret med den personlige udvikling kobler vi også uddannelse og læring på processen. I appen starter medarbejderne med at gennemgå et læringsforløb om hjernen – det skaber grundfundamentet for hjernen i en arbejdskontekst. Herefter  vælger medarbejderen et individuelt læringsfokus inden for emner som: energi, balance, præstation og fokus. Ved at uddanne medarbejderne samtidig med at køre en proces, giver det medarbejderen det bedste fundament for at skabe personlig udvikling og gode resultater.