3

minutter

Tre minutter, er den globale trend for, hvor ofte vi lader os forstyrre i en moderne hverdag.

50.000

tanker

En gennemsnitlig menneskehjerne genererer halvtreds tusinde tanker om dagen

800.000

kroner

Stress, angst og depression på arbejdet koster samfundet otte hundrede tusinde kroner om dagen

Processen

Sådan gør vi

Jeres udgangspunkt, er hvor vi sammen starter. Det er vigtigt, at vi har et indgående kendskab til jeres forretning og nuværende udfordringer for, at vi kan forbedre jeres resultater.

Dialogmødet er en analyse, der sætter lys på, hvad I gør godt på nuværende tidspunkt, og hvor vi sammen ser udfordringerne, som skal danne udgangspunktet for både proces og træning.

Det er vigtigt at træne for, at de nye mentale vaner bliver en fast del af hverdagen. I skal lave hjernetræning, holde konstruktive pauser og eksekvere på konkrete individuelle indsatser.

De forskellige workshops funktion er at styrke jeres forståelse for mentale vaner, samt hvad der skal til for at ændre og forbedre dem, både kort- og langsigtet.

Resultaterne viser sig både privat og på arbejdet, hvor dette ses både hos teamet og den enkelte. Resultaterne danner ydermere grundlag for den fremtidige indsats.

Vil du vide mere om hvordan du kan styrke din forretning gennem mental sundhed?

Produktet

Vi tilbyder jer

Et skræddersyet forløb, der styrker jeres teams mentale ressourcer – med henblik på bedre præstationer på det arbejdsmæssige og personlige plan.

null

Fokus

Fokus handler om at være koncentreret på et bestemt tidspunkt i en given sammenhæng. Det gør dig skarp på din opgave, og giver dig mulighed for at være til stede. Ved at skærpe fokus, bliver det muligt at handle i nuet.
null

Balance

Der skal være balance mellem arbejds- og privatliv. Samtidig med at der skal være balance mellem ressourcer og opgaver. Når vi har balance, medfører det trivsel og lyst til udvikling.
null

Præstation

Præstation handler om at skabe resultater. Når vi præsterer godt, får vi et større overskud. Det betyder, at vi bliver bedre til problemløsning og til at holde overblik. Vi får derved et højere udbytte af vores indsats.
null

Energi

For at have energi, skal vi være veludhvilede og klare i hovedet. Jo mere energi vi har – des mere reflekterende er vi over for vores medmennesker, og i forhold til hverdagens gøremål.

Alle eksperter er enige...

Alle eksperter er enige om, at det bedste du kan gøre for din hjerne, er at holde en pause. Det giver dig både ro, overblik og fokus. Men det kan være svært at efterleve i en travl hverdag. Derfor har vi udviklet den konstruktive pause, som du kan begynde at bruge allerede i dag. Få din gratis guide her.

Kundeoplevelse hos Frøs Sparekasse

Tag en gratis fokustest

Tag pulsen på din fokus. I en moderne og travl hverdag, er det let, hurtigt at miste fokus. Du kan tage vores fokustest her, den er helt gratis og du får dit resultat med det samme.

Kontaktperson

konsulent, WeFocus

Jeg er med i hele
processen og hjælper
med at få tingene i mål.

Jeg hjælper med

Analyse

Vi skal sammen identificere jeres styrker og hvor der er behov for at gøre en ekstra indsats for, at I kan styrke jeres mentale ressourcer, både på arbejdet og privat.

Facilitering

For at vi kan skabe udvikling i en moderne verden, er det vigtig at vi udvikler os både analogt og digitalt. Jeg facilitere processen gennem vores app og i mødet med jer fysisk.

Eksekvering

Vi definerer sammen de indsatsområder, der skal til for, at vi kan nå i mål med at styrke jeres resultater.

Evaluering

Selv de bedste resultater er udgangspunktet for fremtidige indsatser, derfor laver vi sammen løbende evalueringer, der styrker jer, i jeres videre udvikling.

Om WeFocus

Vi sætter
fokus på udvikling

Vi tilbyder et online værktøj, der giver jer et detaljeret indblik i organisationens præstationsniveau, samt potentialet for individuel og fælles forbedring. Gennem en målrettet indsats med læring, leg og træning, styrker vi organisationens balance, energi, fokus og præstation.

Mange virksomheder er opmærksomme på, at god præstation forudsætter sundhed og trivsel. Tempoet er i dag så højt, det er svært at være på forkant med de aktiviteter, der kan forebygge stress og fremme den mentale præstation.

Vi udsættes for forstyrrelser og forandringer, som aldrig før og dette vil kun vokse. Det udfordrer i høj grad vores evner til at fokusere og være omstillingsparat. Vores vision er at skabe en bevægelse af fokuserede mennesker, der støtter hinanden i hverdagens betydningsfulde gøremål – og lever et meningsfyldt liv. Vi tror på, at det fokus vil hjælpe jer med at balancere privat- og arbejdsliv. Det vil give jer proaktiv energi og sikre, at jeres præstation får betydning.

VORES VISION

WeFocus skaber en bevægelse af fokuserede mennesker, der støtter hinanden i hverdagens betydningsfulde gøremål – og lever et meningsfyldt liv.

VORES MISSION

WeFocus danner arbejdsmæssige fællesskaber, der sætter dagsordenen for personlig udvikling, mental sundhed og god præstation.

Vores team

BJØRN JEPSEN

Indehaver og Partner, WeFocus

MILANA PETROVIC

Marketing og Kommunikation, WeFocus

JENS HARDY SØRENSEN

Chefpsykolog, WeFocus

ANDREAS KROMANN

Softwaretester, WeFocus

Hvad koster det?

Enhver proces kan skræddersyes og tager udgangspunkt i jeres situation, men vi har lavet et proceseksempel på hvordan et typisk forløb ser ud hos WeFocus. I eksemplet beskriver vi processen, prisen og resultater. Få det lige her.